Αθλητισμός

Η Aftonbladet εμπλέκει τον Κιλιάν Εμπαπέ σε έρευνα για καταγγελία βιασμού - Ο Γάλλος κατηγορεί την Παρί

Η Aftonbladet εμπλέκει τον Κιλιάν Εμπαπέ σε έρευνα για καταγγελία βιασμού - Ο Γάλλος κατηγορεί την Παρί Φωτογραφία: EPA/ MOHAMMED BADRA
Το ειρωνικό σχόλιο της Παρί για την αντίδραση του Εμπαπέ.

Η κόντρα του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί καλά κρατεί. Όμως, αυτή πήρε μια απρόσμενη εξέλιξη, καθώς σε αυτή «ενεπλάκησαν» η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet και μια καταγγελία για βιασμό στη Στοκχόλμη.

Όλα ξεκίνησαν με ένα δημοσίευμα της Aftonbladet. Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Γάλλος διεθνείς επισκέφθηκε με φίλους του τη Στοκχόλμη την προηγούμενη εβδομάδα. Έπειτα από αυτή την επίσκεψη, η αστυνομία διερευνά καταγγελία για βιασμό.

Ο Εμπαπέ απάντησε μέσω X, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι η Παρί είναι πίσω από αυτό το δημοσίευμα. Και η πρώην ομάδα του σχολίασε ειρωνικά ότι σε λίγο ο επιθετικός θα τους κατηγορεί και για τυχόν απογοητεύσεις που θα έχει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τους «τρικολόρ».

Το δημοσίευμα της Aftonbladet

Την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε με φίλους στη Στοκχόλμ.

Την Πέμπτη η παρέα πήγε σε εστιατόριο και στη συνέχεια σε κλαμπ, όπου συνάντησαν αρκετούς ανθρώπους. Έπειτα από αυτή την επίσκεψη, η αστυνομία κάνει έρευνα για βιασμό που καταγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο, αναφέρει η σουηδική εφημερίδα. Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει σε βάρος ποιου ατόμου έγινε η καταγγελία.

Ο βιασμός φέρεται να διαπράχθηκε σε ξενοδοχείο. Σήμερα, η αστυνομία βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έμειναν ο ποδοσφαιριστής και οι φίλοι του, σημειώνει η Aftonbladet.

Κιλιάν Εμπαπέ: Fake news!

Το δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας αναπαράχθηκε από γαλλικά ΜΜΕ. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

«Ψευδείς ειδήσεις! Έχει γίνει τόσο προβλέψιμο, την παραμονή της ακρόασης λες κι έγινε τυχαία», έγραψε στο X.

mbappe_d1945.png

Ο Εμπαπέ έγινε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από επτά χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος κατηγορεί την πρώην ομάδα του ότι του χρωστάει 55 εκατομμύρια ευρώ. Αύριο, Τρίτη, οι δύο πλευρές θα βρεθούν ενώπιον επιτροπής της γαλλικής λίγκας για την υπόθεση.

Η πλευρά του παίκτη χαρακτήρισε συκοφαντικό το δημοσίευμα της Aftonbladet και απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

«Αυτές οι κατηγορίες είναι απολύτως ψευδείς και ανεύθυνες, η αναπαραγωγή τους είναι ανεύθυνη», ανέφερε ανακοίνωση που εκδόθηκε.

«Προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή τη μεθοδική καταστροφή της εικόνας του, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να ερευνηθεί όποιο άτομο ή Μέσο εμπλέκεται στην ηθική παρενόχληση και τη δυσφημιστική αντιμετώπιση που υφίσταται ο Κιλιάν Εμπαπέ επανειλημμένα», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το ειρωνικό σχόλιο της Παρί

«Ειλικρινά, είναι ντροπή», σχολίασαν πηγές της Παρί για την αντίδραση του Εμπαπέ, σύμφωνα με τη L’Equipe.

Στους διαδρόμους του συλλόγου, επικρατεί αγανάκτηση και αναρωτιούνται αν σύντομα ο πρώην επιθετικός της Παρί θα κατηγορήσει την ομάδα για απογοητεύσεις με τη Ρεάλ ή την εθνική Γαλλίας, ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Επίσημα, η αντίδραση του συλλόγου ήταν: «θα το αγνοήσουμε και θα κρατήσουμε το επίπεδό μας».