Auto - Moto

Οι παίκτες του Θρύλου επισκέφτηκαν την Opel στην έκθεση αυτοκινήτου

Οι παίκτες του Θρύλου επισκέφτηκαν την Opel στην έκθεση αυτοκινήτου
Πασχαλάκης, Ορτέγκα και Έσε γνώρισαν από κοντά εκτός από το νέο Frontera και το Grandland, το οποίο θα διατίθεται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η επιτυχημένη από κάθε άποψη έκθεση αυτοκινήτου με τον κωδικό «Auto Ahina», που έκλεισε τις πύλες της για το κοινό πριν από μερικές μέρες, δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος και για τους αστέρες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, του τροπαιούχου του Conference League.

Συγκεκριμένα οι διάσημοι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Πειραιά, έφθασαν μαζί στην έκθεση αυτοκινήτου και επισκέφθηκαν το περίπτερο της Opel. Εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το νέο Frontera, με το οποίο η Opel αντικαθιστά το Crossland, ένα φρέσκο SUV με μήκος 4,39 μέτρα, που τοποθετείται στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων οχημάτων ελεύθερου χρόνου.

WhatsApp Image 2024 10 18 at 16.29.07 26336

Οι Πασχαλάκης, Ορτέγκα και Έσε γνώρισαν από κοντά εκτός από το νέο Frontera και το Grandland, το οποίο θα διατίθεται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Οι τρεις αστέρες του Θρύλου, οι οποίοι να τονιστεί πως γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην έκθεση, εντυπωσιάστηκαν από το μοντέρνο design, τις τεχνολογίες αιχμής και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπόσχονται μοναδικές οδηγικές εμπειρίες τα νέα μοντέλα της Opel. Μην ξεχάσουμε να τονίσουμε εδώ, πως η Opel αποτελεί πλέον έναν από τους χορηγούς της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Εμείς με τη σειρά μας, θα ευχηθούμε καλή επιτυχία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, στον μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο σύλλογο της χώρας μας.

OSFP OPEL 3 96c71