Επιχειρήσεις

Το παράδοξο της πρώτης μέρα λειτουργίας των καταστημάτων: Ανοιχτό το Smart Park, κλειστό το McArthur Glen

Το παράδοξο της πρώτης μέρα λειτουργίας των καταστημάτων: Ανοιχτό το Smart Park, κλειστό το McArthur Glen
Σήμερα ξεκίνησε η λειτουργία των περισσότερων καταστημάτων λιανεμπορίου μετά από περίπου δύο μήνες λουκέτου. Ωστόσο, την πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων παρατηρούνται ορισμένα παράδοξα όπως η λειτουργία των καταστημάτων στο Smart Park στα Σπάτα ενώ την ίδια στιγμή δεν θα ανοίξει το Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen που βρίσκεται 50 μέτρα πιο πέρα.

Το Dikaiologitika News προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Macarthur Glen αλλά αυτό δεν κατέστει εφικτό. Την ίδια στιγμή ανοίγει τα καταστήματά του το Smart Park, καταστήματα το οποίου έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους από την προηγούμενη εβδομάδα ενώ ο Σκλαβενίτης και το Φαρμακείο δεν ανέστειλαν καμία στιγμή τη λειουργία τους.

Ανοιχτά ήταν επίσης από την περασμένη εβδομάδα τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen, το Kiosky's και αποκλειστικά για take away το Ελλάς Μέλαθρον Καφέ και το McDonald's. Από σήμερα θα τεθούν σε λειτουργία τα υπόλοιπα καταστήματα τα οποία είναι κυρίως στην ένδυση και στα είδη σπιτιού.

Τα καταστήματα που ανοίγουν τις πόρτες τους σήμερα υποχρεούνται να ακολουθήσουν, όπως και στα υπόλοιπα εμπορικά, τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών και εργαζομένων και τους κανόνες υγιεινής που έχουν προσδιοριστεί από την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Δείτε εδώ την απόφαση για τις αποστάσεις στα καταστήματα