Ελλάδα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες
Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. 

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τιμή θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός και τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές και τις βραδυνές ώρες στα βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και από αργά το βράδυ πιθανότητα σποραδικών όμβρων στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.