Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 25/8

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 25/8
Άστατος καιρός αναμένεται σε αρκετές περιοχές της χώρας και την Πέμπτη, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά, αλλά και βροχές και τοπικές καταιγίδες. Από την Παρασκευή όμως ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και το Σαββατοκύριακο θα είναι καλός σε όλη τη χώρα. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά ως τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα μεταβληθεί σημαντικά.

Πιο αναλυτικά την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία άστατος καιρός με σποραδικές μπόρες. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βορειοδυτικοί  άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα παροδικές νεφώσεις και τοπικές μπόρες ή καταιγίδες με βελτίωση μετά το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 15 έως 32 βαθμούς.
 
Πιθανή βροχή και στα Κύθηρα, βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.   
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά καλός καιρός με λίγη συννεφιά και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα νότια μέχρι 5 και στα βόρεια μέχρι 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα άστατος καιρός με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς.
 
Στην Αττική τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής ή πρόσκαιρης μπόρας, βόρειοι άνεμοι 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.