Ελλάδα

Δωρεάν σεμινάρια για ανέργους στο δήμο Φιλαδέλφειας Χακληδόνος

Δωρεάν σεμινάρια για ανέργους στο δήμο Φιλαδέλφειας Χακληδόνος
Νέο κύκλο δωρεάν ατομικών σεμιναρίων συμβουλευτικής για ανέργους διοργανώνει ο δήμος Φιλαδέλφειας –Χακληδόνος σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Φορέα Κοινωνικής Συμβουλευτικής “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” .

Στις 21 έως 25 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το ατομικό σεμινάριο  workshop με θέμα: Προσομοίωση συνεντεύξεων εργασίας – Interview.

Εισηγητής είναι κ. Χατζημπούσιος  Φιλήμων, Κοινωνιολόγος – Σύμβουλος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανέργους δημότες και κατοίκους του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, με ενεργή κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.  Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των σεμιναρίων θα κανονιστούν κατόπιν συνεννόησης με τους ωφελούμενους, με σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2102532047 (εσ.310 & 306)

Συνέντευξη Εργασίας

Η συνέντευξη για τη διεκδίκηση μιας επαγγελματικής θέσης στον ιδιωτικό τομέα, είναι καθοριστική για τον ενδιαφερόμενο που αναζητεί εργασία

Κατά τη διάρκεια του ατομικού βιωματικού σεμιναρίου, ο ωφελούμενος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σε πραγματικούς χρόνους, μια επαγγελματική συνέντευξη. Σκοπός είναι να παρουσιαστούν τα προσόντα και οι δεξιότητες του υποψηφίου και να εντοπιστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, μέσα από μια ειδική φόρμα ερωτήσεων. Οι Ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν απο ένα (1) δωρεάν ξεχωριστό ατομικό σεμινάριο, διάρκειας μίας (1) ώρες