Ελλάδα

Νέα υπηρεσία της Vodafone «υπόσχεται» μείωση κόστους και αδιάλειπτη επικοινωνία

Νέα υπηρεσία της Vodafone «υπόσχεται» μείωση κόστους και αδιάλειπτη επικοινωνία
Μια καινοτόμο υπηρεσία, τη Vodafone One Net, που υπόσχεται μείωση του κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας, ευελιξία και αδιάλειπτη επικοινωνία για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, ενώνοντας τη σταθερή με την κινητή τηλεφωνία των επιχειρήσεων και καταργώντας τα παραδοσιακά τηλεφωνικά κέντρα, παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας.

Το Vodafone One Net αποτελεί μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας που ενσωματώνει τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο που φιλοξενείται στο Cloud της Vodafone, προσφέροντας όλες τις νέες τεχνολογίες μέσων πρόσβασης (VDSL, 4G και οπτική ίνα).

Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης «με το One Net η Vodafone επιτρέπει σε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να μειώσουν σημαντικά το κόστος τους, να αποκτήσουν μεγάλη ευελιξία και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν υπερσύγχρονες υπηρεσίες επικοινωνίας μέσα από το cloud». «H Vodafone καινοτομεί και φέρνει τη σύγκλιση στις τηλεπικοινωνίες, με όραμα την κοινωνία των Gigabit. Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες οικονομικά προσιτές για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, οι οποίες μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να επενδύουν σημαντικά κεφάλαια για να προμηθεύονται, να συντηρούν και να αναβαθμίζουν τα τηλεφωνικά τους κέντρα».

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους προσφέροντας αδιάλειπτη επικοινωνία από οποιαδήποτε συσκευή, σταθερή ή κινητή και δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν μόνο την κινητή συσκευή για να δέχονται και να πραγματοποιούν κλήσεις τόσο από τον σταθερό αριθμό του γραφείου όσο και από κινητό αριθμό.

Τέλος, όπως υποστήριξαν στελέχη της εταιρείας, το One Net διασφαλίζει ότι η επιχείρηση δεν μένει ποτέ από σταθερή τηλεφωνία και internet αφού δίνει τη δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης εφεδρικής σύνδεσης 4G και προσφέρει τις πιο σύγχρονες λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου, όπως φωνητική πύλη (IVR) και μοναδικά εργαλεία διαχείρισης κλήσεων από IP τηλεφωνικές συσκευές.