Ελλάδα

Με νέα ανάρτηση οι Anonymous απαντούν και απειλούν εκ νέου την ΤτΕ

Με νέα ανάρτηση οι Anonymous απαντούν και απειλούν εκ νέου την ΤτΕ
Νέο μήνυμα στην Τράπεζα της Ελλάδος στέλνουν με νεότερη ανάρτηση τους οι Anonymous μετά από την ανακοίνωση της ΤτΕ περι «διαρροής» δημόσιων εγγράφων της

Με νεότερη ανάρτησή τους οι Anonymous Greece στέλνουν νέο μήνυμα στην Τράπεζα της Ελλάδος, την κατηγορεί ότι διαψεύδει διότι δεν έχει κάτι καλύτερο να πει και προειδοποιεί: «Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας».

Οι Anonymous Greece έκαναν πράξη τις απειλές που εξαπέλυαν τις τελευταίες μέρες με στόχο την ελληνική κυβέρνηση, ξεκινώντας από την διαρροή εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος. Οι χάκερς είχαν προειδοποιήσει από την Δευτέρα με μήνυμά τους στο Facebook για διαρροή αρχείων από κυβερνητικούς servers και ανάρτησαν σχετικά links για το κατέβασμα τους.

«Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους. Θα ακολουθήσουν πολλά» έγραψαν στο μήνυμα τους. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, οι Anonymous έριξαν τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τη σελίδα της ΤτΕ.

«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό μας τόπο», αναφέρουν πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος, για τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει.

Η νέα ανάρτηση των Anonymous