Ελλάδα

Ποινικές διώξεις στον 60χρονο για τον βιασμό στο Ζεφύρι - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Photo: Eurokinissi Photo: Eurokinissi
Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 60χρονος Ρομά για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι. Του απαγγέλθηκαν ποινικές διώξεις.

Ποινική δίωξη για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας ασκήθηκε σε βάρος του 60χρονου Ρομά για που φέρεται να εμπλέκεται στον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις αρχές η συνάντηση της 22χρονης με τον κατηγορούμενο έγινε προκειμένου εκείνη και ο φίλος της να αγοράσουν ναρκωτικά. Όταν κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της ο 58χρονος φέρεται να τη βίασε.

Η κοπέλα ξύπνησε από το κώμα πριν μερικά 24ωρα και το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε να μιλήσει στους αστυνομικούς περιγράφοντας τα όσα έζησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά απο κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε οτι είχε πάει στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της, για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Κατέληξαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, απ' όπου όμως κάποια στιγμή έφυγε ο φίλος της και γύρισε έπειτα απο περίπου τρεις ώρες, αλλά η κοπέλα ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και την έβγαλαν στο δρόμο.

Ο νεαρός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα αναφέρει οτι υπέστη βιασμό.

Ο 60χρονος προσήχθη χτες το βράδυ και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού.

Ο συλληφθείς είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.