Ελλάδα

Μάχη για να μείνει στην ζωή δίνει φίλαθλος του Ολυμπιακού

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Ένας οπαδός του Ολυμπιακού, που καθόταν στην κερκίδα πάνω από την φυσούνα στο Καραϊσκάκη, φαίνεται πως δεν άντεξε την ένταση της αναμέτρησης και τη συγκίνηση που είχε το ματς στα τελευταία λεπτά και κατέρρευσε!

Κατά την διάρκεια του ντέρμπι των αιωνίων και ειδικότερα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ένας άνδρας κατέρρευσε στις κερκίδες και γύρω του μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι ενώ έσπευσαν αμέσως τόσο οι άντρες του ΕΚΑΒ που ήταν στο γήπεδο όσο και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και του έκαναν μαλάξεις προκειμένου να επαναφερθούν οι αισθήσεις του.

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να μείνει ζωντανός!

Update: Τραγωδία στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ο Γιάννης Δήμαρχου, οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέρρευσε στο φαληρικό γήπεδο με τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό , «έφυγε» από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τα μεσάνυχτα και η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του.

Πρόκειται για άνθρωπο είχε πρόβλημα με την καρδιά του και άλλα προβλήματα υγείας, όπως έγινε γνωστό.

Αμέσως οι γιατροί του αγώνα έσπευσαν στο σημείο και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δήμαρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα.