Ελλάδα

Νέο επεισόδιο για την Ryanair - Ομαδική αγωγή στην εταιρεία θα κάνουν οι επιβάτες

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Συνέχεια θα έχει το «σήριαλ» της «Οδύσσειας» των επιβατών της Raynair που αντί για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» προσγειώθηκε στην γειτονική ...Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά εντός των επόμενων ημερών.

Κάποιοι από τους επιβάτες που επέστρεψαν οδικώς από τη Ρουμανία, σε αντίθεση με άλλους που επέστρεψαν αεροπορικώς με πτήση της Aegean, μίλησαν στο OPEN, μόλις έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, και περιέγραψαν τα όσα προηγήθηκαν. Για 16 ώρες διέσχισαν στην ουσία τα Βαλκάνια.

«Ήρθαν τα λεωφορεία και μας πήραν. Δεν μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε άλλη πτήση» είπε στο OPEN ένας εκ των επιβατών, ενώ ο 66χρονος Αλέξανδρος Ανδρέαδης κρατώντας στα χέρια του ένα μπαστούνι περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε. «Περάσαμε μεγάλη ταλαιπωρία, γύρω στις 20 ώρες, κανείς δεν μας έλεγε την αλήθεια» Τον 66χρονο άνδρα περίμενε η κόρη του, η οποία πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε καμία ενημέρωση. Στις 21:55 είδαμε ότι η πτήση θα ακυρωθεί».

«Έχω τρία παιδιά και είμαι τόσες ώρες ταλαιπωρημένος» τόνισε ένας ακόμη επιβάτης μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που κατήγγειλαν ότι τα λεωφορεία έφτασαν στην Τιμισοάρα, ύστερα από τέσσερις ώρες. Μία επιβάτης, η Θεανώ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στην κάμερα λέει πως είδε την κόρη της να κοιμάται πάνω στη βαλίτσα για να αντέξει την πολύωρη ταλαιπωρία του ταξιδιού με το λεωφορείο.