Ελλάδα

Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως - Αναζητούν το laptop και το βίντεο του βιασμού της

Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως - Αναζητούν το laptop και το βίντεο του βιασμού της
Νεές εξελίξεις έρχονται στο φως για το έγκλημα που συγκλόνισε την Ρόδο. Η υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν την δολοφονία της βρίσκεται στο μικροσκόπειο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο βιασμός της άτυχης κοπέλας βιντεοσκοπήθηκε και το βίντεο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, όταν και η ίδια ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε.

«Οι αρχές περιμένουν να ανοιχθεί το laptop της φοιτήτριας προκειμένου να πάρουν όλα τα στοιχεία για τον βιασμό της αλλά και τη δολοφονία της. Για να είμαστε όμως ακριβείς αυτή τη στιγμή υπάρχει σε εξέλιξη μια προκαταρκτική εξέταση με εντολή εισαγγελέα για την υπόθεση του βιασμού. Η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από φίλες της Ελένης» ανέφερε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star Channel και πρόσθεσε:

«Η ανακρίτρια Ρόδου από την πλευρά της έχει τα 2 ονόματα που φέρονται να βίασαν την Ελένη. Η αστυνομία υποπτεύεται και ένα τρίτο άτομο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αρχές έχουν κλειδώσει την υπόθεση και περιμένουν το πράσινο φως προκειμένου να αρχίσουν και οι πρώτες καταθέσεις των υπόπτων».