Ελλάδα

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιάννης Πρετεντέρης - Σε ποιο κανάλι

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Την επάνοδό του στην τηλεόραση προετοιμάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος θα επανέλθει στις τηλεοπτικές εκπομπές μετά το κλείσιμο του Mega.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μέσω της Web TV του νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη και της εταιρείας Alter Ego.

Το κανάλι του κ. Μαρινάκη, που θα ονομάζεται One Channel, δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα και μάλλον θα αργήσει λίγο, όμως η Web TV αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα. Στον δημοσιογράφο προτάθηκε εκπομπή, η οποία δεν είναι ακόμα έτοιμη να προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα στην πορεία. Αξίζει να σημειωθεί πως στο One Channel θα έχουν ρόλο πολλοί δημοσιογράφοι από τα “Νέα” και το “Βήμα”, με πολιτικές αναλύσεις και όχι μόνο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει αίτηση για να πάρει την έκτη άδεια για κανάλι εθνικής εμβέλειας και το One θα είναι ο… προθάλαμος για να πετύχει τον στόχο του. Επικεφαλής του εγχειρήματος έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, ενώ ήταν ο πρώτος που είχε εισάγει τα παράθυρα στα δελτία ειδήσεων ενώ αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου που παραιτήθηκε λίγο καιρό πριν την λήξη της διορίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

NETWORK