Ελλάδα

Σε όσους του λένε ότι υποκλέπτει την ατζέντα της Χ.Α. απαντά ο Κ. Μπακογιάννης

photo: eurokinissi photo: eurokinissi
Απάντηση στους αντιπάλους του που υποστηρίζουν ότι υποκλέπτει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής για τις δημοτικές εκλογές 2019 έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από μια συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή και στο News247.

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου ο υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές 2019 Κώστας Μπακογιάννης απάντησε «Από πότε η ασφάλεια έχει χρώμα; Από πότε έχει ιδεολογία; Είναι δικαίωμα. Τελεία και παύλα. Ξέρετε, την πραγματικότητα δεν μπορούμε να την κόβουμε και να τη ράβουμε στα μέτρα των πολιτικών μας φιλοδοξιών. Αφήστε που το να εκχωρούμε την ατζέντα της ασφάλειας για παράδειγμα στην Χρυσή Αυγή, πέρα από το να δείχνει απόλυτο στρουθοκαμηλισμό, κόβει τα πόδια των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου. Ας πάμε λοιπόν την συζήτηση λίγο πιο πέρα, για το πώς ολόκληρες περιοχές της πρωτεύουσας έχουν εγκαταλειφθεί και πως μπορούμε να πολεμήσουμε το μίσος έμπρακτα και ας αφήσουμε τα πολλά τα λόγια».

Στη συνέχεια, ερωτόμενος για την πρώτη του κίνηση εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων, η απάντηση του υποψηφίου για τον Δήμο της Αθήνας είχε ως εξής: «Οι ίδιες οι ανάγκες τις Αθήνας υπαγόρευσαν και την επιχειρησιακή μας προσέγγιση. Το πρόγραμμα μας είναι εμπροσθοβαρές. Εκτός από τις πλήρως μελετημένες και κοστολογημένες προτάσεις μας, γνωρίζουμε, εξ’ αρχής, όλες τις χρηματοδοτικές πηγές και όλα τα απαιτούμενα χρονοδιαγράμματα. Είμαστε σε θέση, δηλαδή, να ξέρουμε ότι τους πρώτους 18 μήνες θα επενδύσουμε 30 εκατομμύρια ευρώ μεταξύ των άλλων σε πεζοδρόμια, οδοστρώματα, όμβρια ύδατα, παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές και σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. Και βέβαια, όπως, δηλαδή, σχεδιάσαμε όλο μας το Πρόγραμμα, έτσι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε. Με δουλειά, δουλειά, δουλειά. Μέσα και έξω από τα γραφεία.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις δημοτικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2019: Ποιοι υποψήφιοι έχουν την υποχρέωση να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό

Ποιοι υποψήφιοι στις εκλογές είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν το υπουργείο για τα οικονομικά τους