Ελλάδα

Στον Πειραιά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» - Τι ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός (pics)

Στον Πειραιά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» - Τι ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός (pics)
Κατάφερε για ένα ακόμη Πάσχα να συγκλονίσει το ελληνικό κοινό με την ερμηνεία του ως «O Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και αποφάσισε να έρθει για άλλη μια φορά στη χώρα μας.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Robert Powell ο οποίος λατρεύει τη χώρα μας.Ο πρωταγωνιστής της πιο πιστής μεταφοράς της ζωής του θεανθρώπου, βρίσκεται στην Ελλάδα αφού θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Φώτης Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με το womenonly.gr, ο 73χρονος ηθοποιός βρέθηκε χτες το πρωί στη Σαλαμίνα και σήμερα στον Πειραιά για λογαριασμό των γυρισμάτων. Όσον αφορά το σενάριο του νέου του εγχειρήματος; Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Τζο, πιλότου της RAF, το αεροσκάφος του οποίου καταρρίφθηκε τον Οκτώβριο του 1944!

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου, δημοσίευσε χτες στον προσωπικό της λογαριασμό selfie με τον 73χρονο Βρετανό ηθοποιό κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους προς τη Σαλαμίνα. Φωτογραφία δημοσίευσε σήμερα και η δημοσιογράφος Τεριάννα Παππά. Δύο ακόμη φωτογραφίες μοιράστηκε η Make up Artist Μαρια Σταυρακακη.