Ελλάδα

Χανιά: Αμετανόητος ο δράστης της δολοφονίας - Δεν ζήτησε συγγνώμη - «Είχε ψευδορκήσει» (pics)

photo: zarpanews.gr photo: zarpanews.gr
Με χειροπέδες στα χέρια και συνοδευόμενος από άνδρες της αστυνομίας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Εισαγγελέα ο 60χρονος δράστης του χθεσινού στυγερού φονικού που συγκλόνισε την κοινωνία των Χανίων. Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

«Γιατί το κάνατε;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον κατηγορούμενο την ώρα που αυτός ανέβαινε τα σκαλιά για τον Εισαγγελέα. Ατάραχος και χωρίς να ζητήσει συγγνώμη ο 60χρονος απάντησε: «είχε ψευδορκήσει…». 

Να σημειωθεί σύμφωνα με το zarpanews.gr ότι ο 60χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τις αρχές για την πράξη του και έχει και κατά το παρελθόν προβληματίσει την Ελληνική Αστυνομία με την παραβατική του συμπεριφορά.

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά, συγκεκριμένα στο Βαμβακόπουλο, όταν ένας 60χρονος άνδρας πυροβόλησε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ έξω από το μαγαζί του. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας σταμάτησε το αγροτικό αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το μαγαζί του θύματος, κατέβηκε, όπλισε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

apologia kriti

apologia kriti1

Το άτομο που πυροβολήθηκε, μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, θύμα και δράστης είχαν κτηματικές διαφορές.

apologia kriti2

Δυστυχώς όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία στα Χανιά - Τι όπλισε το χέρι του δράστη που σκότωσε 43χρονο έξω από το μαγαζί του (vid)