Ελλάδα

Δημήτρης Γραικός: Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» - «Ίσως θάφτηκε ζωντανός» (vid)

Δημήτρης Γραικός: Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» - «Ίσως θάφτηκε ζωντανός» (vid)
Νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο Δημήτρης Γραικός, αποκάλυψε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο δικηγόρος της οικογένειας του επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας.

Δημήτρης Γραικός: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του - «Ίσως θάφτηκε ζωντανός»Όπως ανέφερε, τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκαλούν προβληματισμούς καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κούγιας, το πτώμα του Δημήτρη Γραικού φέρει κατάγματα και έντονα χτυπήματα. Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε, στην έκθεση αποτυπώνονται αυτά που υπέστη το θύμα ενώ ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον.

Ο συνήγορος της οικογένειας του επιχειρηματία, συνεχίζοντας, ανέφερε ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Τέλος ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η σύζυγος του θύματος έως και την αποκάλυψή της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού αντιμετώπιζε προβλήματα από την οικογένεια του καθώς πίστευαν ότι εμπλέκεται στο έγκλημα.