Ελλάδα

Χαλκιδική: Βίντεο που κόβουν την ανάσα - Άνθρωποι σε εστιατόρια προσπαθούν να σωθούν από τη μανία της φύσης (vid)

Χαλκιδική: Βίντεο που κόβουν την ανάσα - Άνθρωποι σε εστιατόρια προσπαθούν να σωθούν από τη μανία της φύσης (vid)
Νέα βίντεο από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν οι άνθρωποι στη Χαλκιδική κάνουν το γύρο του διαδικτύου! Πρόκειται για εικόνες - σοκ από εστιατόρια που δείχνουν τους ανθρώπους σε πανικό να τρέχουν για να βρουν ασφαλές καταφύγιο.

Σε εστιατόριο της Χαλκιδικής, τα πάντα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι πελάτες τρέχουν σε μια προσπάθεια να βρουν ασφαλές καταφύγιο στα ενδότερα και οι υπάλληλοι προσπαθούν να κλείσουν τα ανοιχτά τζάμια για να αποφευχθούν τα χειρότερα. «Τρέξε γιατί θα σκοτωθούμε» ακούμε ξανά και ξανά στο επόμενο βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Ο ήχος της βροχής και των ισχυρών ανέμων προκαλεί πανικό. «Μπείτε μέσα και κάντε γρήγορα» φωνάζουν οι υπάλληλοι σε εκείνους που είναι μπροστά. Οι τελευταίοι με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθούν να κάνουν όσο πιο γρληγορα γίνεται. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξαν τραυματίες!

Στο δεύτεο βίντεο από άλλο εστιατόριο της Χαλκιδικής, οι πελάτες κάθονταν έξω. Οι θυελλώδεις άνεμοι παίρνουν τα τραπέζια, με τους υπαλλήλους να είναι αδύνατον να αντιδράσουν!