Ελλάδα

Έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό» - Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστη

Έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό» - Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστη
Προσθεσμία να απολογηθεί στις 12:30 τη Δευτέρα πήρε ο 42χρονος που σκότωσε μητέρα και γιο στην Χρυσούπολη Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης.

Ωστόσο οι μαρτυρίες των γειτόνων που έρχονται στο φως μετά τη διπλή δολοφονία στην Χρυσούπολη Καβάλας, συγκλονίζουν.«Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό και για ασήμαντες διαφορές. Δεν είναι δυνατόν να τσακώνεται για το parking σε μια περιοχή όπως η δική μας, που είναι όλο χωράφια.

Αυτά είναι αστεία πράγματα, που δυστυχώς έγιναν τραγικά» λέει κάτοικος της περιοχής.

Κάτοικοι της Ποντιάδας Χρυσούπολης, μιλώντας για τον δράστη, ωστόσο κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που είχε χάσει τον πατέρα του και ζούσε με την μητέρα και τον αδελφό του: «Ο αδελφός του έχει θέματα με την υγεία του, έχει κάποιο ποσοστό αναπηρίας, δύσκολες καταστάσεις...

Ο Π. εργαζόταν κατά καιρούς σε διάφορες δουλειές όπως στο δήμο, στη συγκομιδή απορριμμάτων, δεν τα έφερναν εύκολα βόλτα. Δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, δεν έβγαινε πολύ, είχε τις παραξενιές του, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο...».

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χτο απόγευμα της Παρασκευής, τον 42χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και στην 67χρονη μητέρα του, που πυροβολήθηκαν από τον γείτονά τους .Τραγικές φιγούρες, η γυναίκα του Σ.Σ. και τα δυο ανήλικα κοριτσάκια του, που συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία τον αγαπημένο τους σύζυγο και πατέρα, αλλά και την αγαπημένη τους γιαγιά.