Ελλάδα

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον πρωινό σας καφέ και ρίχνοντας μία ματιά στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον πρωινό σας καφέ και ρίχνοντας μία ματιά στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

«Μπόνους σε επίδομα θέρμανσης και αγροτικό πετρέλαιο» είναι το κεντρικό θέμα του Ελεύθερου Τύπου ενώ η Εστία... κρούει  «Κώδων κινδύνου για την οικονομία λόγω παγκοσμίας υφέσεως».Η συνάντηση Τσίπρα - Μπουτάρη φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της Αυγής με τίτλο «Αλ. Τσίπρας- Γ. Μπουτάρης για το μετρό Θεσσαλονίκης: Μέτωπο στην κανονικότητα της διαπλοκής» ενώ η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγο για «Καταδίκη-μήνυμα για τη Χρυσή Αυγή».

«Ο γρίφος με τον ΦΠΑ στα ακίνητα» είναι το κύριο θέμα της Καθημερινής ενώ ο Ριζοσπάστης στην πρώτη του σελίδα κάνει αναφορά σ τα ζητήματα ανάπτυξης με θέμα «Ο λαός στην αντεπίθεση! Να μην πληρώσει την ανάπτυξη για το κεφάλαιο».

Οι φόροι στο πρωτοσέλιδο των Νέων με τίτλο «Πόσο φόρο θα πληρώσουμε» ενώ το Brexit και η επίδραση στους Έλληνες απασχολεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά με τον τίτλο «Brexit 128 απειλές για τη ζωή των Ελλήνων».

Στο ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου: «Βάζει φωτιά και στη ΝΔ η Novartis» ενώ το Κεφάλαιο μιλά για τις επενδύσεις υπό τον τίτλο «Ποια deals φέρνει το επενδυτικό προσκλητήριο». Τέλος η AXIA news φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «3+1 κινήσεις αλλάζουν τον χάρτη».