Ελλάδα

Λεφτά στους λογαριασμούς τους θα δουν από σήμερα οι δικαιούχοι του ΚΕΑ

Λεφτά στους λογαριασμούς τους θα δουν από σήμερα οι δικαιούχοι του ΚΕΑ
Μπαράζ πληρωμών από σήμερα. Ο ΟΠΕΚΑ πληρώνει σήμερα ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και προνοιακά επιδόματα. Συνεπώς, η διαδικασία ξεκινά από σήμερα με τους δικαιούχους των επιδομάτων να σπεύδουν στα ΑΤΜ ενώ αναμένεται οι πληρωμές να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

Ο ΟΠΕΚΑ όπως αποκάλυψε το Dikaiologitika News, θα προχωρούσε στην πληρωμή των επιδομάτων νωρίτερα, ελέω 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμενα οι δικαιούχοι αναμένεται να δουν τις πληρωμές για το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου στέγασης αλλά και τα προνοιακά επιδόματα σήμερα στους λογαριασμούς τους.

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει πως την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου καταβάλλονται όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού. Όπως συμβαίνει πάντα τα χρήματα πιστώνονται από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Αναλυτικά :

τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου.
το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

NETWORK