Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στα Μέγαρα: Τους πυροβόλησε ο κουνιάδος μέσα στο σπίτι τους, μπροστά στα παιδιά τους - Παραδόθηκε ο δράστης

Άγριο έγκλημα στα Μέγαρα: Τους πυροβόλησε ο κουνιάδος μέσα στο σπίτι τους, μπροστά στα παιδιά τους - Παραδόθηκε ο δράστης
Προκαλούν σοκ οι νέες πληροφορίες για το άγριο φονικό στα Μέγαρα. Άνδρας πυροβόλησε ένα παντρεμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του ενώ εκεί ήταν τα ανήλικα παιδιά του ζεύγους.

Ο 48χρονος άντρας έπεσε νεκρός από τα πυρά ενώ η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε το  megaratv.com ο δράστης πυροβόλησε το ζεύγος στα γεννητικά τους όργανα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν συγγενή της γυναίκας που φέρεται να εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

μεγαρα εγκλημα πυροβολισμοι σοκ

Ο δράστης φέρεται ότι ήταν γνωστός στην οικογένεια, καθώς από τις έρευνες της αστυνομίας δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης στην πόρτα.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι έχει κατάθεση γείτονα που ισχυρίζεται ότι άκουσε φωνές, τσακωμό και στην συνέχεια πυροβολισμούς.

Μάλιστα τα παιδιά της οικογένειας φέρεται ότι βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ όταν είδαν τους γονείς τους αιμόφυρτους. Ένα από τα παιδιά ήταν και αυτό που φέρεται ότι ειδοποίησε την αστυνομία.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία.