Ελλάδα

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσετε τη μέρα σας

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσετε τη μέρα σας
Οι πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News. Ξεκινήστε την ημέρα σας διαβάζοντας την επικαιρότητα.

«Κληρώνει» για αυξήσεις στους μισθούς δικαστών - Το παρασκήνιο της νέας προσφυγήςΓια άλλη μια φορά οι δικαστές προσφεύγουν στο Μισθοδικείο προσβλέποντας σε αύξηση μισθών μέσω επαναφοράς φοροαπαλλαγών της τάξης του 25% που καταργήθηκαν προ τριετίας. Πώς συνδέονται οι μισθοί σε βουλευτές.

Νέο ασφαλιστικό: Χαριστική βολή σε πιλότους και ειδικές δυνάμεις, στα κάγκελα για τις μειώσεις συντάξεωνΤην έντονη αντίδραση προκάλεσε στους κόλπους των στρατιωτικών, απόστρατων αξιωματικών πολεμικής αεροπορίας και ναυτικού το σχέδιο νόμου του νέου ασφαλιστικού που βρίσκεται σε διαβούλευση.

Προστασία πρώτης κατοικίας τέλος – Τι αλλάζει από 1ης Μαΐου: Η 30η Απριλίου είναι ημερομηνία – σταθμός για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Το πλαίσιο προστασίας λήγει και η κυβέρνηση έχει δώσει το μήνυμα ότι παράταση δεν πρόκειται να έρθει.

Κοροναϊός: Ραγδαία αύξηση των θανάτων, συναγερμός για νέα κρούσματα - Σε καραντίνα χιλιάδες άνθρωποι:Σαρώνει ο κοροναϊός σε όλο τον πλανήτη με τα θύματα να αυξάνονται ραγδαία.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision 2020 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.