Ελλάδα

Aντώνης Κανάκης: Τρέιλερ για Ράδιο Άρβύλα μαζί με την κόρη του! (vid)

Aντώνης Κανάκης: Τρέιλερ για Ράδιο Άρβύλα μαζί με την κόρη του! (vid)
Δε μας έχει συνηθίσει ο Αντώνης Κανάκης σε οικογενειακές «εικόνες». Στο σημερινό τρέιλερ πάντως για το Ράδιο Αρβύλα συμμετέχει και η κόρη του παρουσιαστή.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο με το τρέιλερ που ακολουθεί για το αποψινό επεισόδιο ο Αντώνης Κανάκης διακριτικός όπως πάντα, συμπεριλαμβάνει και την κόρη του.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της εκπομπής αναφε΄ρονται επίσης τα ακόλουθα: «Για τρίτη πλέον εβδομάδα, συνεχίζονται οι ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου, με απήχηση και νούμερα, που έχουν ξεπεράσει τα αντίστοιχα τηλεοπτικά.
Με μοναδικό σκοπό τη συντροφιά στην εποχή του εγκλεισμού και απολύτως αυτόνομα, η Tony Productions παράγει 5 εκπομπές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 22:00 ακριβώς, βγαίνει ζωντανά “στον αέρα” του διαδικτύου το Ράδιο Αρβύλα, η σατιρική-χιουμοριστική ματιά στις “παράξενες” ημέρες που ζούμε και που την έχουμε τόσο ανάγκη. Ενώ από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το “πειρατικό” Βινύλιο, με πολλή μουσική, νοσταλγία, ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, όλο το σχετικό διαδικτυακό υλικό των ημερών, συζητήσεις κτλ».

Διαβάστε ακόμη:

Εκτακτη εκπομπή στον Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Νέες ξένες σειρές κάνουν πρεμιέρα στο Μακεδονία TV