Ελλάδα

Κάτια Κοξένογλου: Ποια είναι η πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League (pic)

Κάτια Κοξένογλου: Ποια είναι η πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League (pic)
Η Κάτια Κοξένογλου είναι η νέα αντιπρόεδρος της Super League.

Εξελέγη ομόφωνα στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας Αρχής, του πρώτου τη τάξει ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στη χώρα μας και έγραψε ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που μια γυναίκα αναλαμβάνει την εν λόγω θέση.

Η αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, η οποία ασχολείται για περισσότερα από 20 χρόνια με το ποδόσφαιρο, διαδέχτηκε τον Χρήστο Δάρα, ο οποίος παραιτήθηκε προσφάτως από τα καθήκοντά του.

Όσοι τη γνωρίζουν, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με σιδηρά πυγμή, που έχει περάσει από όλες τις θέσεις που αφορούν σε μια ΠΑΕ, με σημαντικές γνώσεις για το άθλημα και τις υπάρχουσες ανάγκες.

KOK 6

Σπούδασε Business Management στο Πανεπιστήμιο Laverve και ομιλεί τέσσερις γλώσσες: αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και ρωσικά.

Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή του Ατρόμητου, Γιώργο Κορακάκη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Επιπλέον, η αδελφή της, Ντέπυ, διευθύνει δύο σημαντικούς και ευαίσθητους τομείς της ΕΠΟ. Σύζυγός της αδελφής της είναι ο πρώην διεθνής διαιτητήςμ Κύρος Βασσάρας..