Ελλάδα

Ζάκυνθος: Κλείνουν τα μπαρ, γεμίζουν οι παραλίες - Η διασκέδαση συνεχίστηκε και μετά τις 12 (pics - vid)

zantetimes zantetimes
Μπορεί τα κλαμπ και τα μπαρ στον Λαγανά στη Ζάκυνθο να έκλεισαν τα μεσάνυχτα λόγω των νέων μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορoνοϊού, ωστόσο για πολλούς η διασκέδαση συνεχίστηκε στην παραλία...Γεμάτη η παραλία από τουρίστες μετά τις 12, ωστόσο το θέαμα που αντίκρυσαν το πρωί οι λουόμενοι ήταν αποκρουστικό.

Γεμάτες οι παραλίες στην Ζάκυνθο - Άφησαν τα σκουπίδια τους 

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα zantetimes, δεκάδες νεαροί και νεαρές συγκεντρώθηκαν στην παραλία και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

zante2

Πέραν του συνωστισμού, που αποτελεί τεράστιο ζήτημα σχετικά με την προστασία του κόσμου από τον κορονοϊό, αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες που άφησαν οι τουρίστες φεύγοντας, με την παραλία να έχει «πνιγεί» στα σκουπίδια μετά το ολονύχτιο πάρτι.

Οι λουόμενοι το πρωί αντίκρισαν μια άθλια κατάσταση, με σκουπίδια, μπουκάλια και ποτήρια, πολλά από αυτά σπασμένα, τα οποία μάλιστα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το zantetimes, τα σκουπίδια μαζεύτηκαν στις 8 το πρωί από κάποιους διερχόμενους τουρίστες, οι οποίοι τα τοποθέτησαν πάνω σε ένα πεζούλι.

Πηγή:  zantetimes