Ελλάδα

Μητέρα κατηγορούμενων για τον ξυλοδαρμό σταθμάρχη: «Κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως τα είπε το θύμα»

Μητέρα κατηγορούμενων για τον ξυλοδαρμό σταθμάρχη: «Κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως τα είπε το θύμα» Φωτογραφία: eurokinissi
Τη δική της εκδοχή δίνει η μητέρα των ανήλικων για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ έρχονται στο φως νέα βίντεο από το περιστατικό.

«Ενώ δεν ήταν εν ώρα εργασίας, τα προκαλούσε, χτύπησε το μεγάλο, «μπουκέτο» στο πρόσωπο, του προκάλεσε ζημιά στα σιδεράκια που φόρεσε. Του έκανε μπούλινγκ του δεύτερου, του τύπου "μη μιλάς εσύ, βγάλε τα σιδεράκια πρώτα"».

Παράλληλα, η μητέρα ισχυρίζεται ότι το θύμα ήταν αυτό που επιτέθηκε στα παιδιά της. «Ο κύριος ήταν πολύ προκλητικός, είχε βάλει το χέρι μέσα στην τσέπη απειλώντας τα ότι κάτι έχει και «θα σας φτιάξω εγώ όταν βγείτε έξω». Ορμώμενος στο μικρό, ο μεγάλος φοβήθηκε για την ασφάλεια του αδερφού του και του έχωσε ένα μπουκέτο τέλος πάντων, δεν ξέρω τι ήταν αυτό και από εκεί άρχισε το σκηνικό», αναφέρει η μητέρα.

Μάλιστα μετά τον ξυλοδαρμό, η ίδια λέει ότι ρώτησε τα παιδιά της γιατί το έκαναν. «Μόνο κτήνη δεν είναι τα παιδιά μου. Κάποια πράγματα δεν γίναν όπως τα είπε το θύμα. Ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω, αν είναι καλά ο άνθρωπος. Μετά είπα στα παιδιά μου: «Γιατί τόσο;» Είχα μείνει κι εγώ σοκαρισμένη και μου λένε «μαμά, φοβηθήκαμε για τη ζωή μας». Οο κύριος ήταν προκλητικός από την στιγμή που μπήκαν τα παιδιά μου στο βαγόνι.»

Τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και απείθεια σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να οδηγηθούν την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Νέο βίντεο με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη - Στο φως όλο το σκηνικό της επίθεσης

Επίθεση στο μετρό: «Τα παιδιά μου υπέστησαν μπούλινγκ, ο σταθμάρχης χειροδίκησε» δηλώνει η μάνα των ανηλίκων