Ελλάδα

Koρονοπάρτι σε πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο - Με αφίσα καλούν σε νέα μάζωξη

Koρονοπάρτι σε πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο - Με αφίσα καλούν σε νέα μάζωξη
Από τα βίντεο που έχουν τραβήξει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, το πάρτι πραγματοποιήθηκε έξω από το αμφιθέατρο «Μαρία Μανασάκη» με πάρα πολύ κόσμο - Κάλεσμα για νέα συγκέντρωση για... γλέντι σε γνωστή πλατεία της πόλης

Την ώρα που η μάχη κατά του κορονοϊού συνεχίζεται και είναι σε ισχύ μέτρα περιορισμού της μετάδοσης του ιού, συνεχίζονται τα κορονοπάρτι και εκτός Αττικής. Πιο αναλυτικά μια τέτοια μάζωξη συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (21/04) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στις Βούτες Ηρακλείου, ενώ διοργανώνεται και άλλη το Σάββατο (24/04).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ekriti.gr», πολλά άτομα νεαρής ηλικίας, φοιτητές αλλά και άτομα που δεν είχαν σχέση με το Πανεπιστήμιο ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, από τα βίντεο που έχουν τραβήξει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, το πάρτι πραγματοποιήθηκε έξω από το αμφιθέατρο «Μαρία Μανασάκη» με πάρα πολύ κόσμο. Θέση για το συμβάν αναμένεται να πάρει η Πρυτανία.

Την ίδια ώρα, ακόμα ένα κορονοπάρτι φαίνεται πως διοργανώνεται για το Σάββατο (24/04) σε γνωστή πλατεία του Ηρακλείου. Οι διοργανωτές φρόντισαν, μάλιστα, να φτιάξουν και ειδική αφίσα για το πάρτι και καλούν τον κόσμο σε μάζωξη.

koronoparti afisa kriti irakleio panepistimio e kriti

(πληροφορίες από ekriti.gr)