Ελλάδα

Μαρτυρία σοκ: Ο πατέρας της Ιωάννας με είχε χτυπήσει τόσο που παραμορφώθηκα

Μαρτυρία σοκ: Ο πατέρας της Ιωάννας με είχε χτυπήσει τόσο που παραμορφώθηκα
Όπως δήλωσε, η εκπαιδευτικός, ο πατέρας της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή χθες, την είχε χτυπήσει τόσο που ήταν παραμορφωμένη για μέρες.

Η εκπαιδευτικός, που είχε ξυλοκοπηθεί από τον πατέρα της 11χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στα Χανιά, μιλά στο «Tlive», για την περιπέτεια που είχε με τον πατέρα της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή χθες κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Όπως δήλωσε, την είχε χτυπήσει τόσο που ήταν παραμορφωμένη.

Ο πατέρας του κοριτσιού που χάθηκε τόσο άδικα, με χτύπησε τον Οκτώβριο του 2019. Με χτύπησε πάρα πολύ, παρέμεινα παραμορφωμένη, γεμάτη μελανιές, για σχεδόν είκοσι μέρες. Δικάστηκε, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και μπήκε φυλακή. Το εφετείο έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 και τότε αφέθηκε ελεύθερος. Εγώ στο μεταξύ, φρόντισα και άλλα σχολείο, έτσι ώστε να μην έχω πια καμία επαφή μαζί του. Και αυτό ήταν για εμένα μια απώλεια.

Ήμουν 15 χρόνια σε αυτό το σχολείο, αλλά απομακρύνθηκα για να διαφυλάξω τη σωματική και ψυχική μου υγεία, αφού εκεί κινδύνευαν και τα δυο. Όταν έφυγα από το σχολείο μου, έχασα φίλους, συναδέλφους, τους μαθητές μου, τους γονείς τους που με ήξεραν... Και αυτό για εμένα ήταν, επίσης, μια απώλεια.

Αλλά είχα κινδυνεύσει πάρα πολύ και αποφάσισα να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα. Είχα δεχτεί πολλή βία από αυτόν τον άνθρωπο.

Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ, μεγάλο πλήγμα όλη αυτή η ιστορία και μάλιστα σε μια περίοδο της ζωής μου κατά την οποία είχα και προβλήματα υγείας και προσπαθώ να τη αφήσω πίσω μου. Είναι άλλο να ακούς για βία και τελείως διαφορετικό να τη βιώνεις.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, αλλά να που έτσι τα έφερε η ζωή... Τα παιδιά ήταν μάρτυρες πάρα πολλών βίαιων καταστάσεων και περιστατικών σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα τους. Εκτός από το κορίτσι που τόσο άδικα χάθηκε, στην οικογένεια υπάρχει άλλο ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι.