Ελλάδα

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη», μαρτυρία για την αρπαγή κοσμημάτων αμύθητης αξίας (βίντεο)

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη», μαρτυρία για την αρπαγή κοσμημάτων αμύθητης αξίας (βίντεο) Φωτογραφία: PIXABAY
Αποκαλύψεις από την ιδιοκτήτρια της αποθήκης στους Αμπελόκηπους που κατήγγειλε ότι έχασε μέσα από αυτή κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ.

Φλέβα... χρυσού «χτύπησαν» διαρρήκτες σε αποθήκη στους Αμπελοκήπους στην Αθήνα, καθώς φέρεται να άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ από αποθήκη, με θύμα μια 73χρονη γυναίκα, η οποία τόνισε πως δεν ξέρει πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη.

Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «Live News» του «Mega», η ιδιοκτήτρια της αποθήkης, που την βρήκε παραβιασμένη, άγνωστοι τρύπωσαν στο εσωτερικό της και απέσπασαν κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας.

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη. Εγώ έλειπα και με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν. Η διάρρηξη έγινε στην αποθήκη του σπιτιού που είναι στο υπόγειο», συμπλήρωσε ακόμα.

Η 73χρονη γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι για 10 ημέρες δεν είχε κατέβει από το διαμέρισμα της στην αποθήκη, κάτι το οποίο έκανε την Παρασκευή (28/05), όταν και διαπίστωσε ότι η πόρτα της αποθήκης ήταν παραβιασμένη. Ακολούθως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.