Ελλάδα

Αποκλειστικό: Το γαζωμένο αυτοκίνητο του Τάσου Μπερδέση και το σημείο όπου έπεσε νεκρός (εικόνα, βίντεο)

Αποκλειστικό: Το γαζωμένο αυτοκίνητο του Τάσου Μπερδέση και το σημείο όπου έπεσε νεκρός (εικόνα, βίντεο)
Ο 39χρονος πυγμάχος φαίνεται πως δέχθηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες ενόσω βρισκόταν στο αυτοκίνητο

Το Dnews παρουσιάζει αποκλειστικά το ακριβές σημείο όπου έπεσε νεκρός, επί της οδού Παπανδρέου 22, ο Τάσος Μπερδέσης από τα πυρά των εκτελεστών του και το αυτοκίνητο μάρκας Smart στο οποίο επέβαινε ο δολοφονημένος πυγμάχος.

Το αυτοκίνητο του Μπερδέση απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς από το σημείο της στυγερής δολοφονίας όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο. Ο 39χρονος φαίνεται πως δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες όσο βρισκόταν μέσα στο όχημα του.

{https://youtu.be/wVkM2Xizfnc}

Ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, εκτελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Παπανδρέου 22, ενώ βρισκόταν δίπλα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ο Μπερδέσης δέχθηκε πυρά από τον έναν επιβαίνοντα σ' ένα μαύρο SUV μάσκας Lexus την ώρα που και ο ίδιος βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Επίσης, ο Μπερδέσης, φέρεται να είχε διασυνδέσεις με ανθρώπους της νύχτας και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος Τάσος Μπερδέσης ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους χώρους των ρινγκ, καθώς είχε διαπρέψει ως αθλητής στην ΕΑ Πατρών και έπειτα αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού και τον Παναθηναϊκού.

Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της ασφάλειας Πατρών το 2008 - 2009, ενώ το 2015 είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Image

Σημειώνεται ότι το σημερινό συμβόλαιο θανάτου είναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη χθεσινή στα Σεπόλια ενός επίσης σεσημασμένου αλβανού.

{https://youtu.be/zAB8fUlpjDA}