Ελλάδα

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 74χρονος

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 74χρονος
Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 74χρονος που φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της 64χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Θοδωρής Μαντάς.

Σε δήλωση του, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου έκανε λόγο για οικογενειακή τραγωδία, ενώ απέδωσε το έγκλημα «στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στις αρχές αυθορμήτως.

«Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας, μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό», αναφέρει ο κ. Μαντάς.

«Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Παραδόθηκε αυθορμήτως στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος» σημεώσε.

Ο 74χρονος είχε οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη ώστε να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.