Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η Κάρολάϊν αναζητούσε ξενοδοχείο για να φύγει - Τι έδειξε το κινητό

Γλυκά Νερά: Η Κάρολάϊν αναζητούσε ξενοδοχείο για να φύγει - Τι έδειξε το κινητό
Σύμφωνα με όσα έδειξε το κινητό της νεαρής κοπέλας, η Καρολάιν έψαχνε στο διαδίκτυο σπίτι ή ξενοδοχείο για να φύγει από τα Γλυκά Νερά.

Αναζήτηση για ξενοδοχείο στην Αθήνα φαίνεται πως έκανε, σύμφωνα με όσα βρέθηκαν στο κινητό της, η 20χρονη Καρολάιν μια μέρα πριν δολοφονηθεί. Παράλληλα σύμφωνα με όσα έδειξε η έρευνα στο κινητό της, το βράδυ της δολοφονίας, υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να υπήρχε κάποιο ζήτημα προστριβής του πιλότου με τη σύζυγό του.

Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη «stupid» στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Καρολάιν, με την αστυνομία να διερευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Τα νέα δεδομένα που ανατρέπουν την υπόθεση αποτελούν οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, η δραστηριότητα του κινητού του πιλότου και όσα έδειξε το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν. 

Τρία είναι τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και οδηγούν στο να ζητήσουν διευκρινίσεις και αποσαφήνιση από τον 32χρονο πιλότο, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Πρώτο στοιχείο είναι πως το ρολόι της Καρολάιν όπως και όλα τα smartwatch, καταγράφουν την αύξηση των παλμών του χρήστη.

Οι ώρες του ρολογιού που δείχνουν αύξηση των παλμών της Καρολάιν, δεν συνάδουν με τις ώρες της εισβολής των ληστών, με βάση τις περιγραφές του συζύγου της.

Σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες του σπιτιού το καταγραφικό δόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ σε ειδικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό για ανάλυση των δεδομένων.

Από τις αναλύσεις προκύπτει ότι η ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες, δεν συνάδει με την ώρα της εισβολής, όπως είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.

Τρίτο στοιχείο, το καταγραφικό το συγκεκριμένο υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχει κρατήσει κάποιες εικόνες, παρά το γεγονός του αφαιρέθηκαν οι κάρτες.