Ελλάδα

Πατήσια: Ποινική δίωξη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Πατήσια: Ποινική δίωξη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης
Οι δύο συλληφθέντες, 20 και 21 ετών φέρονται να άρπαξαν, έκλεισαν επί 3 ημέρες μια 19χρονη σε διαμέρισμα της Αθήνας και τη βίαζαν, οι ίδιοι τα αρνούνται όλα.

Ο εισαγγελέας άσκησε βαρύτατη ποινική δίωξη στους δυο άνδρες, που κατηγορούνται πως κράτησαν το θύμα τους αιχμάλωτο σε σπίτι στα Πατήσια και βίαζαν τη 19χρονη επί τρεις μέρες, πριν την εγκαταλείψουν στο λιμάνι του Πειραιά για να πάνε στη Μύκονο.

Οι δυο κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν στη Μύκονο, οδηγήθηκαν την Κυριακή (27.06.2021) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρας διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Τα αρνούνται όλα

Οι νεαροί απο τη μεριά τους φαίνεται να αρνούντα τα πάντα.

Όπως υποστήριξαν, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα γιατί την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της. Ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους είπε ότι γνώρισε την κοπέλα μέσω Instagram και όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της, ζήτησε να πάει στο σπίτι του γιατί δεν μπορούσε άλλο την κατάσταση στο δικό της.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι η 19χρονη προσπάθησε να κάνει σχέση με έναν από τους δυο τους. Και όταν είπε πως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησε με τον φίλο του. «Δεν έχουμε κάνει τίποτα, δεν την έχουμε βιάσει δεν ξέρω γιατί θέλει να μας εκδικηθεί», είπε.

Ανακάλεσε περιεχόμενο της κατάθεσης της η 19χρονη

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των 2 κατηγορουμένων.