Ελλάδα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Οι περιοχές που θα γίνουν σήμερα έκτακτες διακοπές νερού (εικόνα)

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Οι περιοχές που θα γίνουν σήμερα έκτακτες διακοπές νερού (εικόνα) Φωτογραφία: EUROKINISSI
Από την Τρίτη (03/08) η ΕΥΔΑΠ είχε κάνει γνωστό το πρόβλημα με αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη, αναφέροντας ότι συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής θα έχουν πρόβλημα. Σε πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης στην Ανατολική Αττική προχώρησε η ΕΥΔΑΠ, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ.

Σε έκτακτες διακοπές υδροδότησης προχωράει σήμερα Τετάρτη (04/08) η ΕΥΔΑΠ, καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη (03/08) στη Βαρυμπόμπη έθεσε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή. Από την Τρίτη (03/08) η ΕΥΔΑΠ είχε κάνει γνωστό το συγκεκριμένο πρόβλημα με αντλιοστάσιο. Την ΄δια ώρα, σε πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης στην Ανατολική Αττική προχώρησε η ΕΥΔΑΠ, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι διακοπές νερού αφορούν τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής, του Γαλατσίου, των Θρακομακεδόνων, του Ιλίου και του Ψυχικού. Σύμφωνα με την εταιρεία το νερό αναμένεται να επανέλθει μεταξύ 11:00 και 13:00.

Από το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο υδροδοτούνται οι εξής περιοχές: υδροδοτούνται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάντζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχές του Δήμου Διονύσου.

Η εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συνεργασία με τις επιχειρησιακές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή, επιδιώκοντας την τάχιστη αποκατάσταση λειτουργίας του αντλιοστασίου.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και τους χάρτες των περιοχών πατήστε εδώ.

fwtia pirkagia varibobi eydap diapoes nero

ΕΥΔΑΠ: Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση στην ανατολική Αττική 

Όπως έγινε γνωστό, σε πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης στην Ανατολική Αττική έχει προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ.

Η υδροδότηση των περιοχών Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάτζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχών του Δήμου Διονύσου που δεν διακόπηκε, αλλά σημείωσε πτώση της πίεσης, έχει αποκατασταθεί πλήρως χάρη στην πλήρη και αποτελεσματική κινητοποίηση των συνεργείων της ΕΥΔΑΠ και του ΔΕΔΔΗΕ.