Ελλάδα

Καιρός: Σε ποιες παραλίες δεν θα έχει αέρα και κύμα (χάρτης)

Καιρός: Σε ποιες παραλίες δεν θα έχει αέρα και κύμα (χάρτης)
Ο πολυήμερος καύσωνας, που έγινε η αιτία για την ανάπτυξη μεγάλων πυρκαγιών στην Αττική, αλλά και ολόκληρη τη χώρα θα αποτελέσει παρελθόν το Σαββατοκύριακο, ενώ παράλληλα θα ενισχυθούν οι βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 35οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4-5 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 31-32οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων με ένταση έως 3-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35-36οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33-34οC.΄

Αίθριος καιρός θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν μεταβλητοί άνεμοι με ένταση 2 έως 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-5 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με ένταση έως 2-3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35-36οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-βορειοοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33-34οC.

Αίθριος καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή