Ελλάδα

Σάλος με καθηγητή στο Μοσχάτο: «Βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο», είπε σε 12χρονη μαθήτρια

(Φωτ.: Eurokinissi) (Φωτ.: Eurokinissi)
Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία ότι ένας καθηγητής Γυμνασίου στο Μοσχάτο παρενόχλησε σεξουαλικά μια 12χρονη μαθήτρια μέσα στην τάξη!

Το περιστατικό φέρεται να έγινε την Παρασκευή (22/10) όταν το 12χρονο κορίτσι έμεινε τελευταίο μέσα στην αίθουσα μαζεύοντας τα πράγματά του. Τότε -σύμφωνα πάντα με όσα έχουν καταγγελθεί από την πλευρά της μαθήτριας- ο 45χρονος καθηγητής πλησίασε το κορίτσι και άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη. Μάλιστα, φέρεται να του είπε «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο»!

Η μαθήτρια αντέδρασε, άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε τρομαγμένη από την αίθουσα με κατεύθυνση το γραφείο του διευθυντή, όπου και φέρεται να περιέγραψε όλα όσα είχαν γίνει. Οι γονείς του κοριτσιού ειδοποιήθηκαν και προχώρησαν σε καταγγελία.

Αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, είχε προκαλέσει παράπονα με τη συμπεριφορά του. Όπως λ΄έγεται, τουλάχιστον τρεις ακόμα μαθήτριες από το ίδιο σχολείο είχαν εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά του καθηγητή τους, καθώς φέρεται να τις κοιτούσε επίμονα σε επίμαχα σημεία όταν τις ανέβαζε στον πίνακα.

Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία