Ελλάδα

Ανατριχίλα στην Έδεσσα: «Αν ανοίξεις το στόμα σου, θα σου κάνω τα χειρότερα» - Συνελήφθη ο 33χρονος τα ξημερώματα!

Ανατριχίλα στην Έδεσσα: «Αν ανοίξεις το στόμα σου, θα σου κάνω τα χειρότερα» - Συνελήφθη ο 33χρονος τα ξημερώματα!
Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η 17χρονη κοπέλα η οποία δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι της από τον 33χρονο σύντροφό της, στην Έδεσσα.

Σύμφωνα με τη 17χρονη ο λόγος που έγινε το θύμα αυτής της τόσο άγριας επίθεσης ήταν επειδή του ζήτησε να χωρίσουν!

«Με περίμενε έξω από τη σπίτι μου. Την ώρα που επέστρεφα, στην προσπάθεια να βάλω τα κλειδιά στην πόρτα αυτός ήταν κρυμμένος. Εμφανίστηκε μπροστά μου και άρχισε να με χτυπάει», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια η άτυχη κοπέλα ανέφερε τα εξής: «Με άρπαξε από τα μαλλιά , άρχισε να με σέρνει στο δρόμο ενώ παράλληλα με χτυπούσε και με τράβαγε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει. Ήθελε να με βάλει μέσα στο αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία η άτυχη κοπέλα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια ενώ τα πόδια της είχαν γεμίσει με αίματα καθώς την έσερνε σε όλο τον δρόμο! Όταν την έβαλε τελικά μέσα στο αμάξι συνέχισε να την απειλεί λέγοντας της: «αν ανοίξεις το στόμα σου θα σου κάνω τα χειρότερα!». Εκείνη φώναζε και ο δράστης τότε συνέχιζε να την χτυπάει με μανία.

Στον εισαγγελέα ο 33χρονος

Ο 33χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέας Έδεσσας.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον φερόμενο ως δράστη μετά από καταγγελία και μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η μητέρα της 17χρονης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 17χρονης, ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι, έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής. «Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του», ανέφερε ο Αντώνης Ξυλουργίδης. «Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα ότι η κοπέλα αιμορραγούσε της έδωσε και μωρομάντηλα λέγοντάς της να μην τολμήσει να πει τίποτα στη μητέρα της. Η ίδια του είπε ότι θα τον καταγγείλει. Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της...».

Η 17χρονη όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της στο ΑΠΕ ΜΠΕ είναι ακόμη σοκαρισμένη και τρομαγμένη από τη φοβερή εμπειρία που έζησε με τον 33χρονο