Ελλάδα

Φρικτή καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: «Κακοποιούσε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία» (βίντεο)

Φρικτή καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: «Κακοποιούσε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία» (βίντεο)
Φρικτές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη ιερέα ο οποίος καταγγέλθηκε για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.

Μια θεία του ανήλικου κοριτσιού επέλεξε να μιλήσει χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά της γιατί ο αδερφός της και πατέρας του παιδιού δεν γνωρίζει τίποτα, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τα όσα είπε η θεία του κοριτσιού είναι συγκλονιστικά: «Πριν έναν μήνα το μάθαμε. Μου το είπε η νύφη μου. Η μάνα τώρα πριν έναν μήνα το είχε μάθει. Είναι σε σοκ η μάνα της. Κατευθείαν πήγε στην αστυνομία», είπε γυναίκα στην τηλεόραση του Alpha.

Σύμφωνα με τη θεία της ανήλικης, η ανήλικη είπε στη μητέρα της ότι ο ιερέας την είχε κακοποιήσει μέσα στην εκκλησία.

Σημειώνεται πως ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε στον ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, ποινική δίωξη για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 3ου ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ο πληροφορίες αναφέρουν ότι το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του ιερέα ο οποίος, μάλιστα, ήταν και δάσκαλος της στο κατηχητικό.