Ελλάδα

Νέα ανατροπή στο «θρίλερ» με τα παιδιά από την Πάτρα: Σοβαρά ερωτηματικά για τα ευρήματα στη Τζωρτζίνα

Νέα ανατροπή στο «θρίλερ» με τα παιδιά από την Πάτρα: Σοβαρά ερωτηματικά για τα ευρήματα στη Τζωρτζίνα
Ευρήματα στο συκώτι και τους πνεύμονες της Τζωρτζίνας δεν συνάδουν με το ιατρικό ιστορικό και την εικόνα ενός παιδιού αυτής της ηλικίας

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή ο Alpha, ανατρέποντας έναν ισχυρισμό που έχει κυκλοφορήσει ευρέως τις τελευταίες ημέρες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ξεκαθαρίζεται δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου της μικρής.

Αντίθετα, η έκθεση του καθηγητή Στάμου Θεοχάρη κάνει λόγο για ευρήματα που ούτε αποκλείουν ούτε επιβεβαιώνουν πλήρως τον ασφυκτικό θάνατο.

Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζίνα εμφάνισε πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία, ενώ πλέον ο ιατροδικαστής είναι εκείνος που θα πρέπει να αποφασίσει αν ήταν ασφυκτικός ο θάνατός της.

Ένα ακόμη στοιχείο που αποκαλύπτει σήμερα η εκπομπή «Tlive» είναι πως στην έκθεση γίνεται αναφορά σε «μεγάλο αριθμό ώριμων κυττάρων» σε τουλάχιστον τρία όργανα - πολύ μεγαλύτερο από τον αναμενόμενο βάσει του ιστορικού και της ηλικίας του παιδιού.

Όπως διευκρινίστηκε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, αυτό μπορεί να οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε εξωγενείς παράγοντες - όπως η χρήση φαρμακευτικών ουσιών.