Ελλάδα

Συνελήφθη στα ΚΤΕΛ Λάρισας ο ιερέας με την καταδίκη για υπεξαίρεση 3,8 εκ. ευρώ

Πηγή: eurokinissi Πηγή: eurokinissi
Συνελήφθη ο 45χρονος ιερέας από τα Φάρσαλα, που την περασμένη εβδομάδα είχε φύγει από το Δικαστήριο πριν ανακοινωθεί η καταδικαστική σε βάρος του απόφαση.

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ανακοινώθηκε να οδηγηθεί σήμερα ο 45χρονος ιερέας από τα Φάρσαλα, που η περασμένη εβδομάδα είχε φύγει από το Δικαστήριο πρωτού ανακοινωθεί η καταδικαστική σε βάρη του.

Ο 45χρονος ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», συν αργά χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας στην περιοχή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αθηνών στη Λάρισα, όπου βρέθηκε μαζί με τη γυναίκα του για λόγους που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο ιερέας συνελήφθη δυνάμει της καταδικαστικής απόφασης, καθώς όπως είναι γνωστό, η περασμένη Τετάρτη 23 Μαρτίου αποχώρησε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας το δικαστήριο του επιβάλει την ποινή κάθειρξης 15 ετών έχοντας κριθεί ένοχος για υπεξαίρεση.

Ο ιερέας με την ολοκλήρωση της απολογίας του, αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα όταν το Δικαστήριο διέκοψε για διάσκεψη και προκειμένου να εκδώσει μετά και την εισαγγελική πρόταση. Όταν οι δικαστές επέστρεψαν στην αίθουσα, με την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος, σε αντίθεση με τις άλλες δύο συγκατηγορούμενες απουσίες από την αίθουσα.