Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο - ντοκουμέντο με τον 31χρονο, «βίασα κάτι κορίτσια» είπε στους αστυνομικούς, τι υποστήριξε για τη babysitter

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο - ντοκουμέντο με τον 31χρονο, «βίασα κάτι κορίτσια» είπε στους αστυνομικούς, τι υποστήριξε για τη babysitter
Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο με τον 31χρονο, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 18χρονης νταντάς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το Alpha, διακρίνεται ο 31χρονος άνδρας να φεύγει τρέχοντας από το σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια αμέσως μετά τον βιασμό της 18χρονης.

Ο καθομολογίαν βιαστής φαίνεται να τρέχει, ενώ λίγη ώρα αργότερα διακρίνεται και η κοπέλα να βγαίνει από την πολυκατοικία.

Μάλιστα, το οπτικό υλικό έρχεται σε απόλυτη αντιπαράθεση με τους ισχυρισμούς του άνδρα ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν είχε επίγνωση του τι έκανε.

Η εκπομπή Tlive, μάλιστα, έφερε στο φως τα μηνύματα που αντάλλαξε η 18χρονη με τον 31χρονο προκειμένου να συναντηθούν για τη δουλειά.

Ο δράτης της είπε ότι τη χρειάζονται τρεις ώρες την ημέρα για 20 ευρώ, ενώ το ραντεβού κλείστηκε για το απόγευμα της 20ης Μαρτίου με τον 31χρονος να της λέει ότι η πόρτα της πολυκατοικίας είναι ανοιχτή και δεν έχει κουδούνι στον πρώτο όροφο.

Τι υποστήριξε ο 31χρονος βιαστής

Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 31χρονος άνδρας δήλωσε τα εξής:

«Αποδέχομαι τις πράξεις. Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Την αγγελία την είχα δημοσιεύσει πριν από αρκετές ημέρες, γιατί η σύντροφος μου είναι εννέα μηνών έγκυος και είχε ένα αγοράκι τριών ετών από τον προηγούμενο γάμο της.

Γι’ αυτό το παιδί είχα βάλει αγγελία. Δεν είχα προσχεδιάσει τίποτε. Αν το είχα προσχεδιάσει δεν θα το έκανα στην ιδιόκτητη οικία του πεθερού μου», δήλωσε ο 31 κατηγορούμενος.

Aπό την πλευρά της, μιλώντας στον ANT1, η 18χρονη δήλωσε:

«Μου είπε έλα να σου δείξω το δωμάτιο του παιδιού. Μέσα στο δωμάτιο δεν είχε τίποτα παιδικό. Ούτε κούνια, είχε μόνο ένα μονόκερο.

Έβαλε το μαχαίρι και μου είπε γδύσου με αυστηρό ύφος και μετά άρχισε όλο το μαρτύριο», ανέφερε η μητέρα.

«Έβαλα τα ρούχα μου, όπως-όπως και πήγα στο σαλόνι να πάρω τα πράγματά μου. Πήγα προς την πόρτα, έκανα μία κίνηση για να βγω και τότε αυτός μου είπε [θα περιμένεις να φύγω εγώ από το σπίτι και μετά θα φύγεις].

Αφού βγήκε περίμενα λίγο και αμέσως μετά βγήκα και εγώ, αφού προηγουμένως ειδοποίησα το αγόρι μου ενημερώνοντας τον για όσα συνέβησαν.

Όταν βγήκα από την πολυκατοικία αυτός είχε εξαφανιστεί, πήγα στην απέναντι πλευρά του δρόμου περίμενα το αγόρι μου και μαζί πήγαμε στο τμήμα ασφαλείας για να καταγγείλουμε το περιστατικό», αναφέρει η κοπέλα.

«Δεν θυμάμαι από πότε είχα πάνω μου το μαχαίρι»

«Όταν ήρθε η κοπέλα κάτσαμε στο σαλόνι και συζητήσαμε για τη δουλειά. Μετά την κάλεσα να δει το παιδικό δωμάτιο και εγώ κρατούσα ένα μαχαίρι», φέρεται να περιέγραψε ακόμη ο 31χρονος.

«Δε θυμάμαι από πότε το είχα πάνω μου, ήταν ένα οικιακό μαχαίρι για φρούτα και απείλησα την κοπέλα. Θυμάμαι μόνο ότι η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εγώ σκαρφάλωσα πάνω της. Η πράξη διήρκεσε περίπου 3 λεπτά, δεν καταλάβαινα τι έκανα, δεν θυμάμαι να την απείλησα, αλλά νομίζω ότι δεν το ήθελε.

Τη στιγμή που ήρθε η κοπέλα, η μέλλουσα γυναίκα μου είχε πάει για καφέ, εγώ βρήκα την ευκαιρία και έκανα χρήση χαπιών. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη δεν ήξερα τι έκανα λόγω των ναρκωτικών ουσιών».

«Μέσα στην επήρεια που βρισκόμουν, όταν τελείωσα της είπα να παραμείνει στο σπίτι και εγώ έφυγα πρώτος και πήγα σε ένα κοντινό πάρκο γιατί ζαλιζόμουν και ήθελα να κάνω εμετό. Δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα, ήταν κακιά η ώρα», φέρεται να συμπλήρωσε ο κατηγορούμενος.

«Βίασα κάτι κορίτσια»

Υπενθυμίζεται πως το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με τον 31χρονο να ομολογεί την πράξη του στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, και να λέει «βίασα κάτι κορίτσια».