Ελλάδα

Αποκάλυψη Μάνου Δασκαλάκη για το X Factor, «η Ρούλα μου δήλωσε συμμετοχή» (βίντεο)

Newsroom Newsroom
Screenshot Screenshot
Πολλά γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την συμμετοχή του πάτερα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, σε talent show. Τι απαντά ο ίδιος και τι λέει για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Πήγα στο φετινό X-Factor. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν αυτή που έκανε την αίτηση για εμένα» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, που έχασε τα τρία του παιδιά σε λίγα χρόνια.

Ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα βρέθηκε τον Νοέμβριο στις οντισιόν του X Factor. Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός σε επικοινωνία που είχε με την πρωινή εκπομπή του Ant1.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ταξίδεψε από την Πάτρα στην Αθήνα τον Νοέμβριο, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας προκειμένου να βρεθεί στις οντισιόν για το φετινό X Factor.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την αίτηση για τη συμμετοχή του στο μουσικό talent show την έκανε η σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το ζευγάρι περνούσε μαζί την δοκιμασία με την 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Όπως υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης, η μεγάλη του κόρη, όσο ήταν ακόμη καλά τον παρακινούσε να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σόου και το έκανε για εκείνη.