Ελλάδα

Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη, μαρτυρία φίλου του πατέρα της Τζωρτζίνας (βίντεο)

(Πηγή: YOUTUBE) (Πηγή: YOUTUBE)
«Έχω άσσο στο μανίκι και θα τον βγάλω εκεί που πρέπει», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του που μίλησε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα.

 Ο Χάρης Γαλαριώτης, φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, αποκάλυψε σήμερα ότι προσπάθησε να έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες το τελευταίο διάστημα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον πατέρα της άτυχης Τζωρτζίνας.

«Μου είπε "την πιστεύω τη Ρούλα, έχω άσσο στο μανίκι και θα τον αποκαλύψω εκεί που πρέπει"», υποστήριξε ο Χάρης Γαλαριώτης. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε, ο «άσος στο μανίκι», είναι ένα βίντεο που έχει κρατήσει ο Μάνος Δασκαλάκης και δεν έχει βγει στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για βίντεο -πάντα σύμφωνα με τον φίλο του Μ. Δασκαλάκη- που δείχνει αυξομειώσεις στο καρδιογράφημα της Τζωρτζίνας.

Επίσης, ο Χ. Γαλαριώτης, μιλώντας σήμερα στο MEGA, είπε ότι ρώτησε τον φίλο του για τις φήμες περί χωρισμού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ποιο ζευγάρι αν εχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με έμφαση ότι το ζευγάρι αγαπούσε πολύ τα παιδιά του και ο Μάνος είχε απίστευτη λατρεία στην Τζωρτζίνα.