Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα στον Μάνο μέσα από την φυλακή - Ανατροπή με την διαδρομή της κεταμίνης (βίντεο)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα στον Μάνο μέσα από την φυλακή - Ανατροπή με την διαδρομή της κεταμίνης (βίντεο)
Τη δική της απάντηση για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες τρεις ημέρες έδωσε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πώς η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου πήγαινε σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες, ενώ είχε βάλει μπράβους να κάνουν κακό στον σύζυγό της που την εγκατέλειψε, αλλά και για το ότι πιθανώς να βρήκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο.

Η ίδια δίνει τις δικές τις απαντήσεις για όλα αυτά μέσα από την φυλακή μιλώντας στο STAR.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά πως όλα τα παραπάνω, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τα θεωρεί αστεία.

Παράλληλα, στέλνει το δικό της μήνυμα στον εν διαστάσει σύζυγό της, λέγοντας πως δεν ασχολείται με τον Μάνο Δασκαλάκη και ότι τη νοιάζει να αποδείξει την αθωότητά της.

Ακόμα, δηλώνει ενοχλημένη που ακούει να μιλούν διάφοροι εις βάρος της χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα συγκεκριμένα πρόσωπα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στις δικαστικές αρχές, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.

Νέα στοιχεία για την κεταμίνη

Ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ανήκει στον χώρο των τοξικομανών εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Τις επόμενες ώρες, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία. «Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Στο μικροσκόπιο» ο θάνατος της Μαλένας

Οι ιατροδικαστές που διευρευνούν τον θάνατο της Μαλένας φαίνεται πως καταλήγουν πλέον στα τελικά τους συμπεράσματα για τους λόγους που έχασε τη ζωή του το μικρό κορίτσι από την Πάτρα.

Η Μαλένα φέρεται να πέθανε από ασφυκτικό θάνατο και χωρίς την παρουσία ουσιών στον οργανισμό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αlpha, η επιτροπή καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, με βάση στοιχεία εξωτερικά, όπως οι γρατσουνιές στη μύτη της Μαλένας.

Μάλιστα, φέρεται να εντοπίζεται μια έντονη συμφόρηση στους πνεύμονες, χωρίς όμως να παραπέμπει σε ασφυκτικές κηλίδες.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Alpha, οι ιατροδικαστές φέρεται να κατέληξαν στο παραπάνω συμπέρασμα, αξιωποιώντας μεταξύ άλλων το γεγονός πως - ήδη από τις πρώτες τοξικολογικές που έγιναν τότε - δεν είχαν βρεθεί ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του παιδιού πέραν των φαρμάκων που είχαν χορηγηθεί.