Ελλάδα

«Κάθε φορά που χωρίζουμε, θα έχουμε μία απώλεια;»: Η απάντηση του Δασκαλάκη για το προφητικό SMS

«Κάθε φορά που χωρίζουμε, θα έχουμε μία απώλεια;»: Η απάντηση του Δασκαλάκη για το προφητικό SMS
Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε, καθώς δημιούργησε ερωτήματα για το αν αναφερόταν στους θανάτους των παιδιών τους.

Σοκαριστικά ήταν τα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το σαββατοκύριακο και αποκαλύπτουν το τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων.

Μάλιστα, ένα συγκεκριμένο τμήμα της στιχομυθίας καταλήγει με μια φράση που προκάλεσε ερωτήματα καθώς ακούγεται... προφητική:

«Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δεν θα με ρίξει κανένας ευθύνες… Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί… Ό,τι έκανες, έκανες, ό,τι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του…».

Και ο Μάνος πρόσθετε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή, σύνελθε».

Όπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» - ο οποίος επικοινώνησε με τον πατέρα των παιδιών - η συγκεκριμένη ατάκα αφορούσε την απόπειρα αυτοκτονίας που απειλούσε ότι θα κάνει η Ρούλα και όχι τις απώλειες των κοριτσιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως στον τελευταίο μεγάλο καβγά που είχε το ζευγάρι, είχε ήδη πεθάνει η Ίριδα και φοβόταν ότι θα είχαν και δεύτερη απώλεια.

Αν, δηλαδή, η Ρούλα έκανε πράξη την απειλή της και έδινε τέλος στη ζωή της.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δε συνδέει την εν λόγω επικοινωνία με τον θάνατο της Μαλένας ούτε, φυσικά, με την Τζωρτζίνα, αφού εκείνη την περίοδο ήταν ακόμη ζωντανή και νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο.

NETWORK