Ελλάδα

Πάτρα: Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Πάτρα: Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο της Τζωρτζίνας (βίντεο)
Νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μαρτυρικό θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Πότε θα είναι έτοιμο το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι έτοιμο και θα παραδοθεί στις Αρχές μέσα στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με το mega προκύπτει ότι η 9χρονη δολοφονήθηκε με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης και αυτό φαίνεται να καταρρίπτεται οριστικά ο ισχυρισμός της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, περί χορήγησης της κεταμίνης από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της ανάνηψης και διαπιστώνεται πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όταν κλήθηκαν οι γιατροί από την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα που αφορά στην Τζωρτζίνα Δασκαλάκη θα ξεκαθαρίζει ότι η ουσία κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στο παιδί, δεν χορηγήθηκε σε καμία περίπτωση κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Από την ώρα που χορηγήθηκε η κεταμίνη στο παιδί, χρειάστηκαν το πολύ 6-10 λεπτά μέχρι η Τζωρτζίνα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα πάντα με το mega ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη που να οδηγούν σε ασφυξία ή έστω σε σχετική απόπειρα.

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας φαίνεται να προκλήθηκε αποκλειστικά και μόνο από την κεταμίνη, που ανιχνεύτηκε σε ιδιαίτερα μεγάλη συγκέντρωση.

Δεν ανευρέθηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις φάρμακα τα οποία χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αναζωογόνησης.

Ο θάνατος του παιδιού που προκλήθηκε μέσω της συγκεκριμένης δόσης και βρέθηκε στον οργανισμό του, επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Μπουζιάνη θα διαδεχτεί προς τα τέλη του μήνα, εκείνο των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της μικρής Ίριδας.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εγκληματικές ενέργειες και αυτά όπως είπε τον οδηγούν στην εκτίμηση πως η Μαλένα δολοφονήθηκε με τοξική ουσία και για την Ίριδα ότι υπέκυψε από ασφυξία, στην κούνια του σπιτιού της.

Στην περίπτωση του βρέφους, μέσα στο σπίτι εκτός από την 33χρονη βρισκόταν η αδερφή της και η τότε 8χρονη Τζωρτζίνα.

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας βρίσκεται πλέον πάνω από ένα μήνα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και συνεχίζει να αρνείται τα πάντα.