Ελλάδα

Eξαφάνιση Θύμιου: 12η μέρα ερευνών, αγωνία για τη ζωή του (βίντεο)

Eξαφάνιση Θύμιου: 12η μέρα ερευνών, αγωνία για τη ζωή του (βίντεο)
Μια απαράδεκτη υπόθεση άγριου bullying κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου στον Πύργο Ηλείας.

Άφαντος παραμένει για 12η μέρα ο Θύμιος Μπουγάς, η εξαφάνιση του οποίου έχει συγκλονίσει την τοπική - και όχι μόνο - κοινωνία, καθώς ο άνδρας φέρεται να υπέστη άγριο bullying με κυνηγητό και επίθεση ακόμη και στο σπίτι του.

Ο 39χρονος εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας, ενώ προκείμενου να εντοπιστεί έχει εκδοθεί και Silver Alert - καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού ο Θύμιος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται πως την Πρωτομαγιά είχε πέσει θύμα επίθεσης στο σπίτι του με βεγγαλικά, όπως έδειξε και βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ενώ εις βάρος του έστησαν και μία απίστευτη «σκευωρία», κατηγορώντας τον πως κυκλοφορούσε στην πόλη με πριόνι [είδηση που έγινε viral].

Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση 11 ατόμων, ενώ δύο 18χρονοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πύργου και έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Θύμιος όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν αρκετά χρόνια, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και φοράει διαρκώς χειρουργική μάσκα για να γλιτώνει τα σχόλια και να μην «προκαλεί».