Ελλάδα

«Ο Θύμιος ζει και κρύβεται»: Ανατροπή με την υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου στον Πύργο

«Ο Θύμιος ζει και κρύβεται»: Ανατροπή με την υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου στον Πύργο
«Ο αγνοούμενος κι άλλες φορές στο παρελθόν επέλεγε την εξαφάνιση» αναφέρουν αστυνομικές πηγές για τον Θύμιο, που υπέστη άγριο bullying από νεαρούς συντοπίτες του.

Αισιοδοξία εκφράζουν αστυνομικές αρχές για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά, που αγνοείται για 12η ημέρα μετά το bullying που υπέστη από θρασύδειλους νεαρούς.

«Ο αγνοούμενος κι άλλες φορές στο παρελθόν επέλεγε την εξαφάνιση. Οι συντοπίτες του τον έχασαν από τα μάτια τους επί δύο-τρεις μήνες. Είχε λόγους να εξαφανίζεται και να κρύβεται», είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αξιόπιστη αστυνομική πηγή.

Βέβαια, αυτή τη φορά - όπως σημειώνεται - τα πράγματα είναι διαφορετικά, επειδή έπεσε θύμα επίθεσης από νεαρούς που πετούσαν βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει από το σπίτι του.

Παρόλα αυτά, η εκτίμηση της τοπικής ΕΛΑΣ είναι ότι ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε, γιατί επιθυμεί να ξεχαστεί η περιπέτειά του.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος φοράει πάντα μάσκα, διότι είχε πέσει πριν από 13 χρόνια θύμα τροχαίου και από τότε είναι παραμορφωμένο το πρόσωπό του.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, επειδή νεαροί συμπολίτες του τον χλεύαζαν, τον προπηλάκιζαν και την ευρεία δημοσιογραφική έκταση που πήρε το θέμα, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ευαισθητοποιήθηκε και ευχήθηκε να εμφανιστεί ο Θύμιος, με την δέσμευση ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του 39χρονου.