Ελλάδα

«Ο πατέρας μου απειλεί να με σκοτώσει γιατί είμαι gay»: Nεαρός εκπέμπει SOS μέσα από αγγελία για γάτες

«Ο πατέρας μου απειλεί να με σκοτώσει γιατί είμαι gay»: Nεαρός εκπέμπει SOS μέσα από αγγελία για γάτες Φωτογραφία: Pexels
Ένας νεαρός φοιτητής σόκαρε τα μέλη φιλοζωικής ομάδας στο Facebook, αποκαλύπτοντας «απερίγραπτες στιγμές ψυχικής βίας» και απειλές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του νεαρού φοιτητή με καταγωγή από την Εύβοια, τη Δευτέρα δέχτηκε επίσκεψη από τον πατέρα του, ο οποίος τον απείλησε εξαιτίας του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Τα μέλη της σελίδας «ΓΑΤΕΣ και ΓΑΤΑΚΙΑ για ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΟΣ» στο Facebook διάβασαν την ανάρτηση και θορυβήθηκαν, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που συμβούλευσαν τον νεαρό να ζητήσει ασφαλές καταφύγιο και να καταγγείλει τον πατέρα του.

Τι έγραψε ο νεαρός

SOS από μέρα σε μέρα θα εγκαταλείψω το σπίτι μου ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ είμαι παιδι ενδοοικογενειακης βίας. Εχθές ο ίδιος μου ο πατερας ήρθε και με απείλησε και δεν πειστηκα ότι θα μείνει στις απειλές με την ίδια μου τη ζωή όντας ομοφυλόφιλος. Δε θα κάτσω εδώ μα σχολιάσω και να συζητήσω αυτή την απαισια κοινωνία που ζω δε με νοιάζει αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πολλές φορές έψαξα σπίτι για το γατο μου εγώ αν φυγω μια νυχτα βιαστικά δε ξερω αν το σπίτι που θα με δεχτεί θα δεχτεί και το γατο ουτε μπορώ μα ρισκάρω άλλο.

Η ψυχικη και σωματική υγεία είναι λέξεις άγνωστες για εμενα. Αλλά δε θέλω ο γάτος μα βρεθεί στο δρόμο όσο και αν λέω ότι δε μου αρέσουν οι γατες κιομως ίσως να πεθαινα για αυτόν. Θέλω ένα άτομο υπευθυνα να ενδιαφερθεί και να του βρει σπίτι δε θέλω να μένει στο δρόμο.αν πανε ολα καλα μπορω να βοηθησω και να προσφερω οικονομικά για τη διαβίωση του. Απλά περναω απερίγραπτες στιγμές ψυχικής βιας. Περιοχή ζωγράφου Αθήνα.

γατεσκαιγατακαι